Να νοικιάσω ή να αγοράσω ένα container αποθήκευσης το 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Να νοικιάσω ή να αγοράσω ένα container αποθήκευσης το 2021

Μιλώντας για container, είτε πρόκειται να το χρησιμοποιήσετε για αποθήκευση (storage) είτε για αποθήκευση και μεταφορά (shipping), οι ερωτήσεις που πρέπει να κάνετε στον εαυτό σας και την επιχείρηση σας είναι οι εξής: 

Να προχωρήσω σε αγορά ή σε ενοικίαση ενός container αποθήκευσης; 

Από τι εξαρτάται το αν θα αγοράσω ή θα νοικιάσω ένα container; 

Σε τι θα ωφελήσει η αγορά/ η ενοικίαση του storage container που θέλω να χρησιμοποιήσω;

Η αγορά ή η ενοικίαση ενός container αποθήκευσης αποτελεί μία σημαντική απόφαση που καλείστε να πάρετε. Για οποιονδήποτε λόγο κι αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το εκάστοτε container, είναι απαραίτητο να αναρωτηθείτε τα πλεονεκτήματα της κάθε επιλογής, για να μπορέσετε να επιλέξετε αυτό που πραγματικά θα ανταποκριθεί στις ανάγκες σας. 

Παρακάτω, θα αναλύσουμε τα δεδομένα και τα στοιχεία που θα σας βοηθήσουν ώστε να αποφασίσετε την κατάλληλη και βέλτιστη λύση για εσάς: αγορά ή ενοικίαση storage container;

Να νοικιάσω ή να αγοράσω ένα container αποθήκευσης το 2021

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός container για αποθήκευση και μεταφορά; 

Προσαρμογή container στις δικές σας ανάγκες 

Αν αποφασίσετε να αγοράσετε ένα container, ένα από τα πιο βασικά πλεονεκτήματα είναι το γεγονός ότι θα μπορείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγές και μετατροπές, ώστε να το προσαρμόσετε ακριβώς στις επιθυμίες και ανάγκες σας. 

Από τις εξωτερικές πόρτες και τον τρόπο που αυτές ανοίγουν μέχρι τις ηλεκτρικές συσκευές, τον διαχωρισμό των χώρων και τα χρώματα τους, τα στοιχεία που μπορείτε να αλλάξετε μέσα στο δικό σας container ποικίλλουν και αφορούν κάθε λειτουργία του. 

Το σίγουρο είναι ότι αν εν τέλει αγοράσετε το container της αρεσκείας σας, θα έχετε τη δυνατότητα να το φέρετε 100% στα μέτρα σας, με σκοπό την πιο αποτελεσματική ολοκλήρωση των εργασιών σας. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της αγοράς ενός container για αποθήκευση και μεταφορά;

Custom made container

Αν δεν βρίσκετε το container που πληροί τις προϋποθέσεις και τις απαιτήσεις σας, υπάρχει η δυνατότητα να αγοράσετε ένα container με βάση τις εντελώς δικές σας επιθυμίες. Πράγματι, όσον αφορά την ενοικίαση, υπάρχουν συγκεκριμένα μεγέθη και στυλ container που παρέχονται στο ενδιαφερόμενο αγοραστικό κοινό. Αν ακολουθήσετε διαδικασίες αγοράς, μπορείτε να βρείτε containers με διαφορετικά μεγέθη και διαρρύθμιση, που θα ταιριάζουν ακριβώς στις ανάγκες σας. 

Εξοικονόμηση χρημάτων από την αγορά container 

Άλλο ένα πλεονέκτημα από την αγορά ενός container, είναι το γεγονός ότι η κίνηση αυτή προσφέρεται για σημαντική εξοικονόμηση χρημάτων. 

Πράγματι, αν έχετε σκοπό να χρησιμοποιήσετε containers για μεγάλο χρονικό διάστημα πραγματοποιώντας αλλεπάλληλες χρήσεις για διάφορες εργασίες σας, η αγορά φαίνεται ως η πιο αποδοτική και συμφέρουσα επιλογή για εσάς. 

Αρχικά θα ξοδέψετε ένα σημαντικό ποσό, όμως μακροπρόθεσμα, με τις συνεχείς χρήσεις του container, σίγουρα θα γίνει η επιθυμητή απόσβεση. 

Πώληση container 

Αφού, λοιπόν, έχετε αγοράσει το container της επιλογής σας, έχετε ολοκληρώσει τις εργασίες που επιθυμούσατε να κάνετε με αυτό και είστε σίγουροι ότι δε θα το ξαναχρειαστείτε, έχετε την επιλογή της εν νέου πώλησης του. Το σίγουρο είναι ότι τα containers αποτελούν ένα ιδιαίτερο προϊόν που συνέχεια αποδεικνύει την αξία του. Να είστε σίγουροι πώς αν σκεφτείτε να πουλήσετε το container αποθήκευσης σας, θα βρείτε άμεσα διαθέσιμο αγοραστή. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ενός container αποθήκευσης και μεταφοράς; 

Δυνατότητα δοκιμής διαφορετικών containers

Αν θέλετε να χρησιμοποιήσετε ένα storage/shipping container αλλά δεν είστε σίγουροι για το ποια είναι τα στοιχεία που θέλετε αυτό να διαθέτει, η ενοικίαση είναι η καλύτερη και πιο συμφέρουσα επιλογή για εσάς, αφού έτσι έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε διάφορα containers μέχρι να βρείτε αυτό που πραγματικά ταιριάζει στις επιθυμίες και ανάγκες σας. Παράλληλα, αν στην πορεία των εργασιών σας έχετε ανάγκη για κάποιο container διαφορετικών προδιαγραφών από αυτό που έχετε νοικιάσει, είναι πιθανό η εταιρεία της επιλογής σας να σας δώσει την ευκαιρία να αναβαθμίσετε το προϊόν της ενοικίασης σας. 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της ενοικίασης ενός container αποθήκευσης και μεταφοράς;

Χαμηλό κόστος ενοικίασης 

Αν η χρήση που θέλετε να κάνετε στο container αποθήκευσης και μεταφοράς, είναι σύντομη και περιορισμένη, τότε η πιο συμφέρουσα και οικονομική λύση για εσάς και την εργασία σας, είναι να προχωρήσετε στην ενοικίαση του container που επιθυμείτε. Έτσι, θα πληρώνετε το container μόνο για το χρονικό διάστημα που πραγματικά θα το χρησιμοποιήσετε (για μία σεζόν, για μερικούς μήνες κ.α), ενώ δε θα χρειαστεί να διαθέσετε μεγάλα ποσά για τη βραχυπρόθεσμη χρήση που θα κάνετε. 

Αγορά ή ενοικίαση container ανάλογα με τον λόγο χρήσης 

Ανάλογα με την επιχείρηση σας, τον λόγο που επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε ένα container αλλά και το χρονικό διάστημα για το οποίο το χρειάζεστε, πρέπει να αναλύσετε τα βήματα και τις ανάγκες σας ώστε να επιλέξετε την αγορά ή την ενοικίαση ενός container με βάση τους επιχειρησιακούς σας στόχους. 

Πράγματι, υπάρχουν πολλοί παράγοντες τους οποίους πρέπει να λάβετε υπόψη σας αν είστε διχασμένοι ανάμεσα στο αν αξίζει να αγοράσετε ή να νοικιάσετε ένα container αποθήκευσης και μεταφοράς. Τα πλεονεκτήματα και των δύο επιλογών είναι σημαντικά και φανερώνουν τη χρησιμότητα της εκάστοτε λειτουργίας, όμως απαραίτητο είναι να αποκωδικοποιήσετε πλήρως τις δικές σας ανάγκες ώστε να κάνετε την επιλογή που θα αποβεί πιο ωφέλιμη και αποτελεσματική για τον σκοπό εργασίας σας.

GET A

QUOTE