ΑΓΟΡΕΣ CONTAINER​

Αγορά εμπορευματοκιβωτίων / Container από Ναυτιλιακές Εταιρείες, Ιδιωτικές Εταιρείες ή από Ιδιώτες.

Η Technopyr Α.B.E.Ε. είναι επίσης σε θέση να απορροφήσει εμπορευματοκιβώτια ανεξαρτήτως αριθμού που δεν χρειάζονται πια ή που δεν επιθυμούν να εναποθέσουν στις αποθήκες οι Ναυτιλιακές Εταιρείες και άλλοι πελάτες. Αν δεν χρειάζεστε πια ένα εμπορευματοκιβώτιο, θα μας ενδιέφερε η αγορά του, γι’ αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε.
 
Τέλος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τη Μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων σας μέσω του δικτύου μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή να συντονίσουμε άψογα τις εργασίες μας με τους μεταφορείς που εσείς θα επιλέξετε.  Σε κάθε περίπτωση, ο ποικίλος και τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός διαχείρισης της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας. 
Η συνεχής ανάπτυξη της δραστηριότητας μας στη Βόρειο Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων οδήγησε στην εδραίωση της εταιρείας μας και στη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη. Η Technopyr Θεσσαλονίκης, το παράρτημα μας στη Βόρειο Ελλάδα, που βρίσκεται σε μία προνομιακή περιοχή, ακριβώς δίπλα στο Λιμένα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να σας παράσχει όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι εγκαταστάσεις της Αθήνας, γεγονός που για εσάς σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και μεταφορικών εξόδων. 

 

GET A

QUOTE