ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΣΕ CONTAINER

Η εταιρεία μας αποθηκεύει τα εμπορεύματά σας, τον εξοπλισμό της επιχείρησης σας, την οικοσκευή σας καθώς και κάθε φορτίο που χρειάζεται ασφαλή φύλαξη σε εμπορευματοκιβώτια – κοντέινερ στον ασφαλή, περιφραγμένο και επιτηρούμενο χώρο μας.
Υπάρχουν εμπορευματοκιβώτια χωρητικότητας 33 κυβικών, 67 κυβικών, 76 κυβικών καθώς και μεγαλύτερα ανάλογα με την ζήτηση. Οι εγκαταστάσεις μας 50.000τμ στον Νομό Αττικής βρίσκονται στον Ασπρόπυργο, σε ένα στρατηγικό σημείο δίπλα στον υπό κατασκευή κεντρικό εμπορευματικό σιδηροδρομικό σταθμό της Ελλάδας ,περίπου 1 χλμ. από την Αττική Οδό και 2 χλμ από την Νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου.
Επιπλέον διαθέτουμε εγκαταστάσεις 40.000τμ στον Νομό Θεσσαλονίκης στο Καλοχώρι, σε ένα στρατηγικό σημείο δίπλα στον Σταθμό Εμπορευματοκιβωτίων του Λιμένος Θεσσαλονίκης (Container Terminal). Τα ιδιόκτητα depot μας καλύπτουν συνολικά μία επιφάνεια 90.000 τ.μ. και συμπεριλαμβάνουν:

  • Μεγάλο υπαίθριο περιφραγμένο και επιτηρούμενο χώρο φύλαξης τόσο Κενών όσο και Έμφορτων Εμπορευματοκιβωτίων
  • Ένα στεγασμένο Συνεργείο Επισκευών Εμπορευματοκιβωτίων
  • Τις εγκαταστάσεις Καθαρισμού Εμπορευματοκιβωτίων μας
  • Τις Στεγασμένες Αποθήκες μας 4.000τμ
  • Και, φυσικά, τα Γραφεία μας.

Καλέστε μας τώρα για να σας παρουσιάσουμε την πιο οικονομική και ασφαλή λύση στον τομέα της αποθήκευσης της οικοσκευής σας του εξοπλισμού ή των εμπορευμάτων σας.

 

GET A

QUOTE