THE GROUP

ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΟΥΤΟΥ

Σε μία εποχή συνεχούς παγκοσμιοποίησης των αγορών, η επιχειρηματική ανάπτυξη επιβάλλει τα υψηλότερα δυνατά επίπεδα εταιρικής  πρωτοβουλίας και διορατικότητας. Η επιτυχία που σημειώνει στην αγορά ο Όμιλος Εταιρειών Σούτου από την δεκαετία του εβδομήντα αποτελεί περίτρανη απόδειξη του ότι είμαστε σε θέση να σκεφτόμαστε ταχύτατα, να προγραμματίζουμε ευέλικτα, να ελέγχουμε διεξοδικά τα έξοδα και να ενεργούμε αποφασιστικά. Παρέχουμε εξειδικευμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου μέσα από ένα ευέλικτο και αξιόπιστο δίκτυο. Τα πρότυπα βάσει των οποίων δουλεύουμε επιτρέπουν στους πελάτες μας σε τοπικό, καθώς και διεθνές επίπεδο να διεκπεραιώνουν τις εργασίες τους γρήγορα, με ασφάλεια, αξιόπιστα και εξασφαλίζοντας κέρδος. Έχουμε οικοδομήσει μία διεθνή φήμη μεταξύ των πελατών και συνεργατών μας χάρη στα υψηλά επίπεδα απόδοσης, ποιότητας υπηρεσιών και οργανωτικής αποτελεσματικότητας. Είμαστε υπερήφανοι για τα όσα πετύχαμε στο παρελθόν και έτοιμοι για τα όσα μας επιφυλάσσει το μέλλον. Στόχος μας δεν είναι άλλος από το να βελτιωνόμαστε ακόμα περισσότερο μέρα με τη μέρα.

 
ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΤΕΓΗ: ΟΜΙΛΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ  ΣΟΥΤΟΥ 
 
Ο ανταγωνισμός απαιτεί πρόοδο, κι αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτό που ξεκίνησε το 1977 στην Ελλάδα με την πρώτη οργανωμένη αποθήκη και επισκευαστική μονάδα εμπορευματοκιβωτίων σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής επεκτάθηκε στο εμπόριο (αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις) όλων των τύπων εμπορευματοκιβωτίων το 1993, με αποτέλεσμα σήμερα ο Όμιλος μας να είναι σε θέση να παράσχει μία παγκόσμιας εμβέλειας λύση διαχείρισης στον κλάδο των εμπορευματοκιβωτίων. Η πλήρης γκάμα των υπηρεσιών μας στον τομέα διαχείρισης των εμπορευματοκιβωτίων (αγορά, πώληση, ενοικίαση, αποθήκευση, επισκευή και οργάνωση μεταφοράς) προσφέρονται τόσο στις εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής όσο και στο νεοσυσταθέν Depot μας στη Θεσσαλονίκη.  Η εξέλιξη των υπηρεσιών του Ομίλου μας είναι συνεχής. Σε αυτό το πλαίσιο, η γκάμα των υπηρεσιών που είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας διευρύνεται και βελτιώνεται, με αποτέλεσμα την ολοένα ανανεωμένη ευελιξία μας. Έτσι ο Όμιλος μας προσφέρει τις υπηρεσίες του πλήρως οργανωμένος και στον τομέα των logistics στις ιδιόκτητες και σύμφωνα με τις πλέον σύγχρονες απαιτήσεις εξοπλισμένες εγκαταστάσεις μας στον Ασπρόπυργο Αττικής.
 
ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Πριν από πολλά χρόνια, ο Πλοίαρχος Νίκος Σούτος, Πρόεδρος του Ομίλου μας και Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Λιβερίας στην Ελλάδα από το 1971, προέβλεψε ότι τα εμπορευματοκιβώτια θα αποτελούσαν τα σημαντικότερα μέσα μεταφοράς/αποθήκευσης, όχι μόνο αναφορικά με ευαίσθητα φορτία, αλλά και με κάθε αγαθό γενικότερα. Έτσι, το 1977, δημιούργησε τις πρώτες και μεγαλύτερες εγκαταστάσεις αποθήκευσης και επισκευών εμπορευματοκιβωτίων στην Ελλάδα ιδρύοντας την εταιρεία “GREEK CONTAINER SERVICES, μία εταιρεία που πλέον επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στον τομέα των logistics, με στεγασμένες αποθήκες  3000 τετραγωνικών μέτρων επιπλέον της δυνατότητας αποθήκευσης προϊόντων σε εμπορευματοκιβώτια εντός των εγκαταστάσεων της κεντρικής αποθήκης.
 
Στη συνέχεια η άλλη εταιρεία του Ομίλου μας, “η TECHNOPYR Α.Ε. “, ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στην αγορά, πώληση και ενοικίαση εμπορευματοκιβωτίων όλων των τύπων. 
 
Ο Όμιλος Σούτου δραστηριοποιείται και στον τομέα της ναυτιλίας από το 1972, καθώς και σε άλλους κλάδους στην αγορά του εξωτερικού.
 
Ο Όμιλος Εταιρειών Σούτου εκπροσωπεί και συνεργάζεται με μεγάλες και φημισμένες διεθνείς ναυτιλιακές εταιρείες και εταιρείες εμπορευματοκιβωτίων. Με στόχο την παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών στους πελάτες μας, επεκταθήκαμε και στον κλάδο των έμφορτων εμπορευματοκιβωτίων (διαχείριση, αποθήκευση, μεταφορά, κλπ.).
 
ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΤΙΜΕΣ ΠΟΙΟΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΨΗΛΩΝ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΩΝ
 
 
 
Υπηρεσίες Ο Όμιλος Εταιρειών Σούτου προσφέρει στους πελάτες του ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών σε λογικές τιμές, και εκείνοι με τη σειρά τους απολαμβάνουν τα οφέλη μίας «αόρατης» διαδικασίας εξυπηρέτησης, ήσυχοι για το τελικό προϊόν που θα τους παραδοθεί. 
Διεκπεραίωση εγγράφων Την ίδια στιγμή, όλα τα έγγραφα, όπως οι καθημερινές ενημερώσεις των πελατών (αναφορές σχετικά με την διαχείριση και την ακριβή θέση του εξοπλισμού), οι προϋπολογισμοί, οι τιμολογήσεις, τα τελωνειακά έγγραφα, κλπ καταρτίζονται και αποστέλλονται ηλεκτρονικά ή με υπηρεσία ταχυμεταφορών.
Depot Ο εξοπλισμός των Depot μας σε Αττική και Θεσσαλονίκη ανανεώνεται διαρκώς σύμφωνα με κορυφαία πρότυπα τεχνολογικής εξέλιξης και τις απαιτήσεις της παγκόσμιας αγοράς.
Έμπειρο προσωπικό ?παξ και ένα εμπορευματοκιβώτιο εξέλθει από ένα πλοίο, το έμπειρο προσωπικό μας οργανώνει τη διαχείριση του, είτε είναι έμφορτο είτε κενό, την προώθηση του στο Depot, την αποθήκευση/εναπόθεση του εμπορευματοκιβωτίου για λόγους επιθεώρησης και την προετοιμασία ( επισκευή/ καθαρισμός) του κενού εμπορευματοκιβωτίου εν όψει της επακόλουθης χρησιμοποίησης του.
Εξυπηρέτηση από πόρτα σε πόρτα Μέσω αυτής της διαδικασίας, δηλαδή της επέκτασης των υπηρεσιών μεταφορών σε υπηρεσίες από πόρτα σε πόρτα (door-to-door) μέσω ενός δικτύου συνεργαζόμενων μεταφορέων, ολόκληρο το φάσμα της διαχείρισης εμπορευματοκιβωτίων διεκπεραιώνεται από έναν ενιαίο φορέα. Είμαστε σε θέση να προσφέρουμε έγκαιρα στους πελάτες μας ανταγωνιστικές λύσεις, προσαρμοσμένες στις δικές τους ανάγκες.