ΠΩΛΗΣΕΙΣ CONTAINER

Πωλήσεις Container όλων των τύπων.

Πωλήσεις Container όλων των τύπων.

Καινούργια ή μεταχειρισμένα  Containers στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
 
Επιλέξτε για αγορά ή ενοικίαση το κατάλληλο container που καλύπτει τις ανάγκες σας με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας μας
                                
Η  ΤΕΧΝΟΠΥΡ Α.Β.Ε.Ε. μπορεί να σας παράσχει ανά πάσα χρονική στιγμή μεγάλες ποσότητες εμπορευματοκιβωτίων, από ολοκαίνουριες μονάδες υψηλών προδιαγραφών  (απευθείας εκ του εργοστασίου) μέχρι μεταχειρισμένες μονάδες υψηλής ποιότητας (2 ετών – 15 ετών), προσφέροντας παράλληλα μία ευρεία γκάμα διαφορετικών τύπων εμπορευματοκιβωτίων. 
Τέλος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τη Μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων σας μέσω του δικτύου μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή να συντονίσουμε άψογα τις εργασίες μας με τους μεταφορείς που εσείς θα επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, ο ποικίλος και τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός διαχείρισης της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας. 
 
Η συνεχής ανάπτυξη της δραστηριότητας μας στη Βόρειο Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων οδήγησε στην εδραίωση της εταιρείας μας και στη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη. Η Technopyr  Θεσσαλονίκης, το παράρτημα μας στη Βόρειο Ελλάδα, που βρίσκεται σε μία προνομιακή περιοχή, ακριβώς δίπλα στο Λιμένα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να σας παράσχει όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι εγκαταστάσεις της Αθήνας, γεγονός που για εσάς σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και μεταφορικών εξόδων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παράρτημά μας στη Θεσσαλονίκη.

 

GET A

QUOTE