ΕΝΟΙΚΙΑΣΕΙΣ CONTAINER

Ενοικιάσεις Container όλων των τύπων.

Καινούργια ή μεταχειρισμένα  Containers στις ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.
 
Επιλέξτε για ενοικίαση ή αγορά το κατάλληλο container που καλύπτει τις ανάγκες σας με την βοήθεια του έμπειρου προσωπικού της εταιρείας μας.
 
Η Technopyr Α.Β.Ε.Ε σας παρέχει την επιλογή Ενοικίασης οποιουδήποτε αριθμού εμπορευματοκιβωτίων για όσο χρόνο τα χρειάζεστε, εφόσον δεν επιθυμείτε να αγοράσετε ή χρειάζεστε απλώς κάποια εμπορευματοκιβώτια στο πλαίσιο μίας συγκεκριμένης εργασίας.
Η Technopyr Α.Β.Ε.Ε. είναι επίσης σε θέση να απορροφήσει εμπορευματοκιβώτια ανεξαρτήτως αριθμού που δεν χρειάζονται πια ή που δεν επιθυμούν να εναποθέσουν στις αποθήκες οι Ναυτιλιακές Εταιρείες και άλλοι πελάτες.  Αν δεν χρειάζεστε πια ένα εμπορευματοκιβώτιο, θα μας ενδιέφερε η αγορά του, γι’ αυτό μη διστάσετε να μας καλέσετε.
Τέλος, μπορούμε να προγραμματίσουμε τη Μεταφορά των εμπορευματοκιβωτίων σας μέσω του δικτύου μεταφορέων με τους οποίους συνεργαζόμαστε ή να συντονίσουμε άψογα τις εργασίες μας με τους μεταφορείς που εσείς θα επιλέξετε. Σε κάθε περίπτωση, ο ποικίλος και τεχνολογικά προηγμένος εξοπλισμός διαχείρισης της εταιρείας μας είναι στη διάθεση σας. 
 
 Η συνεχής ανάπτυξη της δραστηριότητας μας στη Βόρειο Ελλάδα και στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων οδήγησε στην εδραίωση της εταιρείας μας και στη συμπρωτεύουσα, τη Θεσσαλονίκη. Η Technopyr Θεσσαλονίκης, το παράρτημα μας στη Βόρειο Ελλάδα, που βρίσκεται σε μία προνομιακή περιοχή, ακριβώς δίπλα στο Λιμένα της Θεσσαλονίκης, μπορεί να σας παράσχει όλες τις υπηρεσίες που παρέχουν και οι εγκαταστάσεις της Αθήνας, γεγονός που για εσάς σημαίνει εξοικονόμηση χρόνου και μεταφορικών εξόδων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το παράρτημά μας στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί να νοικιάσω ένα container μεταφοράς; 

Γιατί να νοικιάσω ένα container μεταφοράς;  Η επιλογή ενός container μεταφοράς αποτελεί την πιο πρακτική λύση για οποιονδήποτε επιθυμεί να μεταφέρει μεγάλο όγκο προϊόντων ή

Read More »

GET A

QUOTE